Μερικές προτάσεις....
2 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Μερικές προτάσεις....
Καταρχήν συγχαρητήρια για το site,ανακάλυψα πρόσφατα την ύπαρξη του και πραγματικά έχω μείνει άφωνος,πολύ καλή δουλειά...
Θα ήθελα να προτείνω μερικά πράγματα ώστε να πλησιάσει ακόμα περισσότερο την ζωντανή πρέφα,και κάποια άλλα που συνηθίζονται σε online παιχνίδια .Βέβαια δε ξέρω κατά πόσο είναι εφικτά...
1.Να μπορεί να μιλήσει μπάζα ατου ή από ατού όποιος πάει πάσο.
2.Δυνατότητα δημιουργίας τραπεζιού χωρίς καπικάδα. Δηλαδή να τερματίζει ο πρώτος όταν μηδενίσει η κάσα του σε συνδιασμό με τα καπίκια που παίρνει,επίσης να συνεχίζουν οι άλλοι 2 αν θέλουν για την δεύτερη θέση.
3.Εμφάνιση βαθμολογίας στο προφίλ του παίκτη την ώρα της παρτίδας, και δημιουργία κατηγοριών ανάλογα την βαθμολογία.π.χ. αρχάριος, εξπέρ,κλπ...
4.Δημιουργία τουρνουά είτε ημερήσια είτε πχ εβδομαδιαία, ή μίνι πρωταθλήματα. πχ 9 παίκτες να παίξουν όλοι μεταξύ τους κ να βγαίνει βαθμολογία.
Αυτά από μένα,καλή συνέχεια και συνεχίστε την καλή δουλειά!
Θα ήθελα να προτείνω μερικά πράγματα ώστε να πλησιάσει ακόμα περισσότερο την ζωντανή πρέφα,και κάποια άλλα που συνηθίζονται σε online παιχνίδια .Βέβαια δε ξέρω κατά πόσο είναι εφικτά...
1.Να μπορεί να μιλήσει μπάζα ατου ή από ατού όποιος πάει πάσο.
2.Δυνατότητα δημιουργίας τραπεζιού χωρίς καπικάδα. Δηλαδή να τερματίζει ο πρώτος όταν μηδενίσει η κάσα του σε συνδιασμό με τα καπίκια που παίρνει,επίσης να συνεχίζουν οι άλλοι 2 αν θέλουν για την δεύτερη θέση.
3.Εμφάνιση βαθμολογίας στο προφίλ του παίκτη την ώρα της παρτίδας, και δημιουργία κατηγοριών ανάλογα την βαθμολογία.π.χ. αρχάριος, εξπέρ,κλπ...
4.Δημιουργία τουρνουά είτε ημερήσια είτε πχ εβδομαδιαία, ή μίνι πρωταθλήματα. πχ 9 παίκτες να παίξουν όλοι μεταξύ τους κ να βγαίνει βαθμολογία.
Αυτά από μένα,καλή συνέχεια και συνεχίστε την καλή δουλειά!

manolisklv- members
- Αριθμός μηνυμάτων : 2
Ημερομηνία εγγραφής : 24/04/2012
Απ: Μερικές προτάσεις....
Φίλε Μανώλη, η καπικάδα και η δυνατότητα πρόσθετης πληροφορίας (μπάζα από ατού κλπ) δεν θα γίνουν, αλλά σ' ευχαριστώ. Η καπικάδα είναι εύκολη, αλλά θα προσθέσει επιπλέον παραμέτρους στην παρτίδα και δεν υπάρχει λόγος. Αυτό που ίσως μπορώ να κάνω είναι να δίνω κάποια ένδειξη όταν η κάσα του πρώτου παίκτη τελειώσει.
Για τη βαθμολογία στο προφίλ, την έχω ήδη προσθέσει, ενώ για τα τουρνουά, σχεδιάζω ήδη κάποια σενάρια.
Τα λέμε!
Για τη βαθμολογία στο προφίλ, την έχω ήδη προσθέσει, ενώ για τα τουρνουά, σχεδιάζω ήδη κάποια σενάρια.
Τα λέμε!
Απ: Μερικές προτάσεις....
ok Πάνο,την βαθμολογία δεν την είχα δει τώρα πρόσφατα το παρατήρησα,δε πειράζει για τα υπόλοιπα και έτσι μια χαρά είμαστε!

manolisklv- members
- Αριθμός μηνυμάτων : 2
Ημερομηνία εγγραφής : 24/04/2012
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης