Ένα μεγάλο ευχαριστώ
2 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Ένα μεγάλο ευχαριστώ
στον Πάνο Παπαδόπουλο για όλη την προσπάθεια που κατέβαλε για να δημιουργήσει όχι μόνο το σαιτ όπου παίζουμε το αγαπημένο μας παιχνίδι ευχάριστα αλλά και το φόρουμ το blog και την σελίδα στο facebook προς ενημέρωση των χρηστών
Ευχαριστούμε Πάνο
Ευχαριστούμε Πάνο

Δικές μου οι ευχαριστίες
Μακάρι να περάσετε πολλές, πολλές ευχάριστες ώρες παίζοντας πρέφα στον «πρεφαδόρο». Αυτό είναι για μένα το καλύτερο ευχαριστώ.
Εξάλλου, χωρίς εσάς δεν θα υπήρχε σάιτ, ούτε ιστολόγιο, ούτε φόρουμ ούτε τίποτε άλλο.
Βρήκα ανέλπιστη συμπαράσταση στην προσπάθειά μου να ανεβάσω το αγαπημένο μου παιχνίδι στο διαδίκτυο.
Πέρα από τον Αχιλλέα Πέττα (WOLF), τον μέντορά μου στην πρέφα, Ιγνάτιο Μαυρομάτη και τον κλασικό «τεμπέλη» της παρέας της ζωντανής πρέφας, Χρήστο Μασούρα, που με βοήθησαν υπομονετικά στην προσπάθειά μου, θέλω ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τους:
και όλους εσάς που χαίρομαι να σας βλέπω να παίζετε ωραίες παρτίδες και να απολαμβάνω τις σολαρίες σας!!!
Τέλος, θέλω να πω με τη σειρά μου ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρώην συνάδελφο και πολύ καλό φίλο, Γιάννη Ανδρεάδη, για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια σε όλα τα τεχνικά ζητήματα της διαδικτυακής πρέφας.
Ευχαριστώ, παιδιά, μέσα από την ψυχή μου.
Να 'στε όλοι καλά!
Εξάλλου, χωρίς εσάς δεν θα υπήρχε σάιτ, ούτε ιστολόγιο, ούτε φόρουμ ούτε τίποτε άλλο.
Βρήκα ανέλπιστη συμπαράσταση στην προσπάθειά μου να ανεβάσω το αγαπημένο μου παιχνίδι στο διαδίκτυο.
Πέρα από τον Αχιλλέα Πέττα (WOLF), τον μέντορά μου στην πρέφα, Ιγνάτιο Μαυρομάτη και τον κλασικό «τεμπέλη» της παρέας της ζωντανής πρέφας, Χρήστο Μασούρα, που με βοήθησαν υπομονετικά στην προσπάθειά μου, θέλω ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τους:
- Μάκη Καραγκιοζίδη
- Γιώργο Δημητρακόπουλο
- Δημήτρη Μαρίνο
και όλους εσάς που χαίρομαι να σας βλέπω να παίζετε ωραίες παρτίδες και να απολαμβάνω τις σολαρίες σας!!!

Τέλος, θέλω να πω με τη σειρά μου ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρώην συνάδελφο και πολύ καλό φίλο, Γιάννη Ανδρεάδη, για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια σε όλα τα τεχνικά ζητήματα της διαδικτυακής πρέφας.
Ευχαριστώ, παιδιά, μέσα από την ψυχή μου.
Να 'στε όλοι καλά!
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης